PANGAOSAN MANGAYUBAGYO WULAN ROMADHON -NULADHANI ROSULULLOH ANGGENIPUN SIAM ROMADHON – Ustadz Muhammad Rijal Lc

PANGAOSAN MANGAYUBAGYO WULAN ROMADHON -NULADHANI ROSULULLOH ANGGENIPUN SIAM ROMADHON – Ustadz Muhammad Rijal Lc

بسم الله الرحمن الرحيم

🌷Alhamdulillah…kanthi hangajab ridho lan nugrahanipun Alloh Kang Akaryo Jagad, in syaa Alloh badhe dipun wontenaken :

PANGAOSAN MANGAYUBAGYO WULAN ROMADHON

Ingkang badhe ngrembag babagan :
📚 NULADHANI ROSULULLOH ANGGENIPUN SIAM ROMADHON

📅 Wekdal : Dinten Sabtu, 26 Sya’ban 1439 H / 12 Mei 2018

🕗 Wanci : Tabuh wanci Isya dumugi jengkar

🕌 Panggenan : Masjid Daarussalaam, Karangkabur Bojanegara, Kec. Padamara, Purbalingga

Wedar Sabdo panjenenganipun:
💺 Al Ustadz Muhammad Rijal, Lc
(Pepunden Pondok Pesantren Al Faruq As Salafy Li Tahfizhil Quran, Kalibagor, Banyumas)

💡Pangaosan puniko katuraken kangem sedoyo muslim kakung sumawono putri

🔃 Pranoto Pasugatan : Takmir Masjid Daarussalaam Karangkabur Bojanegara, Kec. Padamara, Purbalingga

📡Pengaosan samangke saged dipun simak wonten ing :
Radio Al Manshuroh Purbalingga Saluran 1
(Radio Streaming www.almanshuroh.net)

🔎 Katuran pinarak :
https://telegram.me/ForumSalafyPurbalingga
http://almanshuroh.net

AUDIO UNDUH DI SINI

*****🌷*****

admin

Related Posts

IMBAS COVID-19 PERSEDIAAN DARAH MENIPIS SALAFY BERGERAK

IMBAS COVID-19 PERSEDIAAN DARAH MENIPIS SALAFY BERGERAK

TABLIGH AKBAR SEBAB SEBAB TURUNNYA MUSIBAH DAN SOLUSINYA

TABLIGH AKBAR SEBAB SEBAB TURUNNYA MUSIBAH DAN SOLUSINYA

PENDAFTARAN ONLINE BIMBEL DAARUSSALAAM ANGKATAN VIII TH 1441 – 1442 H

PENDAFTARAN ONLINE BIMBEL DAARUSSALAAM ANGKATAN VIII TH 1441 – 1442 H

Audio Tabligh Akbar  ISLAM AGAMA TOLERAN – Ustadz Abu Hamzah Yusuf hafidzahullah

Audio Tabligh Akbar ISLAM AGAMA TOLERAN – Ustadz Abu Hamzah Yusuf hafidzahullah

No Comment

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.